Visie

Visie Designated ArtDesignated Art richt zich op creatieve communicatie. We willen graag helpen bij het naar buiten brengen van een boodschap, maar daar is wel wat voor nodig. De visie van Designated Art is dat een boodschap niet alleen duidelijk en makkelijk te begrijpen moet zijn, maar hij moet in de eerste plaats opvallen. In een wereld waar we steeds meer tot ons krijgen via Internet, radio, TV, magazines, buitenreclame en nog veel meer moet je opvallen om ook maar enige impact te krijgen. Daar ligt ook meteen een valkuil. Jouw merk kan namelijk ook verkeerd opvallen. Wel heel aanwezig zijn, maar op een manier waardoor iedereen vergeet wat jouw boodschap is. Het motto van Designated Art is daarom ook dat we creativiteit inzetten met een doel. Geen kunst om de kunst, maar creativiteit met een strategisch plan als onderbouwing. Designated Art leidt je de weg naar een effectieve website, huisstijl of campagne.

Samen met jou kijkt Designated Art naar wat de wensen en behoeftes zijn die er spelen. Moet er een nieuw logo komen, of een nieuwe huisstijl? Voldoet je website nog aan de hedendaagse eisen en helpt je website je bij het bereiken van je doel, of moet het anders? Designated Art helpt je bij het onderzoeken wat voor jou de beste oplossing is om je doel te bereiken en samen zorgen we er voor dat het doel ook bereikt wordt.

Ook benieuwd wat Designated Art voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina of neem eerst een kijkje in het portfolio.